Nieuwenhuishoekweg 7, 7261 NS, Ruurlo
088-4466022
info@lensinfo.nl

WeightManager

Wij richten ons niet op een speciale doelgroep maar WeightManager kan gebruikt worden door alle detaillisten. Zo komen de klanten van WeightManager uit hele diverse richtingen; de groente en fruitbranche, kaas- en delicatessenhandels, chocolateriën, bakkerijen, slagerijen etc.

Met WeightManager haal je een systeem in huis dat veel werkzaamheden automatiseert. Je kunt hier veel tijd mee besparen. Daarnaast kan WeightManager alle transacties zodanig analyseren dat managementinformatie altijd beschikbaar is voor jou als ondernemer.

Wij houden ons dagelijks bezig met het goed luisteren naar klanten om WeightManager steeds beter en toekomstbestendig te maken. Zo worden er regelmatig verbeteringen en uitbreidingen aangebracht naar aanleiding van wensen van klanten en verandering in wetgeving.

Door het aanbieden van een licentie in plaats van het aanschaffen van de software, zoals dat bij andere aanbieders veel gebeurt, is de software betaalbaar voor alle ondernemers en heb je altijd de nieuwste/laatste versie, zonder daar extra voor te betalen. Licenties worden per jaar gefactureerd. Je zit dus nergens aan vast. Wij hanteren geen opzegtermijn!