Nieuwenhuishoekweg 7, 7261 NS, Ruurlo
088-4466022
info@lensinfo.nl

AANBIEDING: Vervang op tijd je computer!

Last van een trage computer? Rare foutmeldingen, af en toe een vastloper? Het zijn één van de grootste irritatiepunten bij het werken met de computer. Maar naast dat het heel erg irritant is en kostbare tijd kost, kan het ook nog eens gevaarlijk zijn voor belangrijke processen in je onderneming.

Wij bieden samen met onze automatiseringspartner een aanbieding voor een nieuwe computer, incl installatie ter plaatse, waarin jij volledig ontzorgd wordt.

In samenwerking met onze automatiseringspartner Quibus kunnen wij dit voor je verzorgen. Zij bieden een Intel NUC computer of Asus notebook inclusief plaatsing, het overzetten van WeightManager en uw database voor 799 euro ex.btw. Een Intel NUC computer is klein en energiezuinig en voorzien van een Intel Core i3 processor en een 250Gb Solid State Disk. Daar kun je weer jaren mee vooruit. Wil je liever een andere configuratie of een notebook? Laat het ons weten, je ontvangt dan een offerte op maat.

Na het stoppen van de ondersteuning van Microsoft op Windows XP, stoppen ze in 2019 ook de support op Windows 7. Dit betekent dat je computer niet meer beschermd is tegen ‘gaten’ in Windows, zogenaamde ‘exploits’. De computer en ook WeightManager zijn dan vatbaar voor malware. Wij raden aan om de computer te updaten naar Windows 10. Zo is je onderneming verzekerd van een zo veilig mogelijke automatisering.

Voor € 799,-:

  • Nieuwe Intel NUC computer of Asus laptop
  • WeightManager en de desbetreffende driver overgezet
  • Installatie ter plaatse
  • Werkend opgeleverd incl. koppeling met de weegschalen/kassa’s

Vraag direct aan: Klik hier