Landzigt 16-20, 3454 PE, De Meern
088-4466022
info@lensinfo.nl

Nieuws

HelpDesk

Voorwaarden gebruik helpdesk U heeft een licentie voor het gebruik van WeightManager. Dit betekent dat als er zich een probleem voordoet met WeightManager, u ons hierop kunt aanspreken en wij graag voor u klaarstaan, daaraan zijn voor u geen kosten verbonden, deze werkzaamheden zijn een onderdeel van de licentiekosten. Helaas gebeurt het echter steeds vaker…
Read more

Prijzen per 1-1-2018

Met ingang van 2018 hebben wij door de veranderende marktomstandigheden onze prijzen aangepast met 3,4%. Door het slechte economische klimaat sinds 2008 hebben wij sindsdien onze prijzen niet willen aanpassen. Wij vonden dat onze klanten het al moeilijk genoeg hadden. Nu de economie weer in de lift zit, hebben wij besloten om onze prijzen weer…
Read more

Koppeling met Webwinkels

De koppeling met de webwinkel van Graaggedaan.nl is uitgebreid met het ophalen en verwerken van bestellingen. Hierdoor worden bestellingen van klanten automatisch vastgelegd in WeightManager waar deze kunnen worden gebruikt bij de productie van de bestellingen en vervolgens worden gefactureerd.

Aanbrengen nieuwe klanten

Onze actie voor het aanbrengen van nieuwe klanten loopt goed! Sinds wij onze bestaande klanten een aanzienlijke korting geven als zij nieuwe klanten aanbrengen, kunnen wij regelmatig nieuwe klanten verwelkomen. Steeds meer klanten betalen daarom weinig of niets voor onze software. Zie onze actie.

Stagiaire gezocht

Wij hebben nog een plaats voor een stagiaire voor onze helpdesk. Wij zoeken een MBO Medewerker ICT-beheer niveau 3 of hoger. Email je cv naar info@lensinfo.nl en je hoort van ons.