Nieuwenhuishoekweg 7, 7261 NS, Ruurlo
088-4466022
info@lensinfo.nl

HelpDesk

HelpDesk

Voorwaarden gebruik helpdesk

U heeft een licentie voor het gebruik van WeightManager. Dit betekent dat als er zich een probleem voordoet met WeightManager, u ons hierop kunt aanspreken en wij graag voor u klaarstaan, daaraan zijn voor u geen kosten verbonden, deze werkzaamheden zijn een onderdeel van de licentiekosten.

Helaas gebeurt het echter steeds vaker dat als er zich een probleem voordoet, dit niet wordt veroorzaakt door onze software, maar door een probleem met uw computer, een aangesloten apparaat, het netwerk of instellingen in Windows.

Tot nu toe zijn wij hier altijd erg coulant in geweest, maar mede door de constante toename van gebruikers van WeightManager, kunnen we het helaas niet volhouden om deze ondersteuning kosteloos te blijven aanbieden en daarom zijn we genoodzaakt om werkzaamheden die Lenstra Informatica voor deze ondersteuning moet uitvoeren, aan u door te belasten.

Wij raden u daarom aan om, vóórdat u ons inschakelt, na te gaan of het probleem echt te wijten is aan WeightManager. Is dat niet het geval, dan is het wellicht uit kostenoverweging voor u interessant om een technisch persoon in uw omgeving in te schakelen, zoals bijvoorbeeld uw computer-leverancier. Heeft u toch liever dat wij het probleem onderzoeken, dan doen wij dat graag voor u maar deze werkzaamheden zullen u separaat in rekening worden gebracht conform onze leveringsvoorwaarden.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor ons standpunt en hopen u nog erg lang te mogen ondersteunen met door WeightManager veroorzaakte problemen.